آیا باید فرد واکسینه شده در برخورد با بیمار مبتلا به کووید قرنطینه شود؟

آیا باید فرد واکسینه شده در برخورد با بیمار مبتلا به کووید قرنطینه شود؟

خراسان رضوی برمبنای اعلام مراکز کنترل و پیش گیری از بیماریهای ایالات متحده (CDC) اگر فرد واکسینه شده در معرض فرد آلوده به ویروس کرونا قرار گیرد نیاز به قرنطینه شدن ندارد مگر اینکه علایم بیماری کووید-۱۹ داشته باشد.


به نقل از هلث، بر مبنای راهنمای رسمی مراکز کنترل و جلوگیری از بیماری ها، در مورد افراد واکسینه شده که با فرد مبتلا به کووید-۱۹ برخورد کردند، نیازی به قرنطینه یا انجام آزمایش نیست مگر اینکه فرد علایم بیماری داشته باشد اما CDC با ظهور نوع دلتا تصریح کرد: افراد واکسینه شده سه تا پنج روز بعد از قرار گرفتن در معرض آلودگی تحت آزمایش قرار بگیرید و از ماسک در فضاهای عمومی داخلی به مدت ۱۴ روز استفاده کنند تا زمانی که نتیجه آزمایش منفی باشد و اگر نتیجه آزمایش مثبت شد، باید قرنطینه شوند.
همینطور در این راهنما ذکر شده است، افراد واکسینه شده کامل خطر انتقال سارس-کوو-۲ به افراد واکسینه نشده را کم می کنند.
دکتر جنیفر هورنی، بنیان گذار و مدیر برنامه اپیدمیولوژی دانشگاه دلاویر ایالات متحده اظهار داشت: اطلاعات ما نشان می دهد، افرادی که هر دو دوز واکسن را دریافت نمودند حتی اگر آزمایش آنان مثبت باشد، عموما بدون علامت هستند و بیماری را به افرادی که واکسینه نشده اند منتقل نمی کنند.
با این وجود CDC اعلام نموده است، افراد واکسینه شده همچنان باید به مدت ۱۴ روز بعد از هرگونه مواجهه با فرد آلوده به ویروس علایم بیماری را کنترل کنند و اگر علایم کووید-۱۹ را تجربه کردند خویش را از افراد دیگر جدا کرده و آزمایش کرونا بدهند.
علایم معمول کووید-۱۹، تب، سرفه، مشکلات تنفسی، از دست دادن حس چشایی یا بویایی، احتقان و خستگی است. بعضی از علایم کووید-۱۹ امکان دارد شبیه علایم سرماخوردگی باشد بخصوص در افرادی که به بیماری خفیف مبتلا می شوند.
هورنی تصریح کرد: «اگر تب دارید، نشانه مبتلا شدن به سرماخوردگی نیست.»
دکتر واسیلیوس مارگاریتس، اپیدمیولوژیست دانشگاه والدن در مینیاپولیس می گوید: هر فرد با علایم کووید-۱۹، صرف نظر از وضعیت واکسیناسیون، باید فورا تحت آزمایش قرار گیرد.
مارگاریتس اظهار نمود: باید بلافاصله آزمایش اولیه و یک آزمایش پیگیری پنج تا هفت روز بعد از قرار گرفتن در معرض آلودگی هم صورت گیرد.
هورنی تصریح کرد: مشخص شدن وضعیت شما از لحاظ مبتلا شدن به کووید-۱۹ صرف نظر از وضعیت واکسیناسیون مهم می باشد.
طبق راهنمای CDC، اگر آزمایش کووید شما مثبت است تا زمانی که علایم دارید و حداقل ۱۰ روز از آخرین آزمایش مثبت کووید شما نگذشته است نباید با افراد دیگر ارتباط برقرار کنید.
کارولین گیل ریفولد، مدیر جلوگیری از عفونت و اپیدمیولوژی بیمارستانی در مرکز پزشکی سی اچ ای هالیوود پرسبیتری لس آنجلس سفارش می کند: حتی اگر افراد واکسینه شده بعد از قرار گرفتن در معرض فرد آلوده علایم نداشتند از تعامل با افراد دارای نقص ایمنی و افراد واکسینه نشده برای اطمینان از ایمنی همه اجتناب کنند.


ماسک بزنید حتی اگر واکسینه شدید
ریفورد تصریح کرد: سفارش های CDC برای افراد واکسینه شده هم صدق می کند. این راهنما زمانی می تواند تغییر کند که در مورد پوشش واکسن و نحوه ارتباط آن با انواع کووید-۱۹ اطلاعات بیشتری کسب نماییم.
دکتر آنتونی فائوچی، مدیر انستیتوی ملی آلرژی و بیماری های واگیر ایالات متحده اظهار داشت: دولت فدرال استفاده مجدد از ماسک را در افراد واکسینه شده برای کمک به مهار شیوع مجدد نوع دلتا کووید-۱۹ اعمال کرده است.
جدید ترین جهش کووید-۱۹ بسیار مسری است و منجر به تعدادی آزمایش مثبت در میان افراد واکسینه شده و تعداد موارد جدی و گاه مرگبار در افراد واکسینه نشده، شده است.
بعضی از دولت های محلی، مانند شهر لس آنجلس هم در رویارویی با افزایش موارد مبتلا شدن به کووید -۱۹ به استفاده باردیگر از ماسک در اماکن عمومی داخلی تاکید نمودند.
ریفورد اظهار داشت: در حالیکه واکسن کووید-۱۹ بهترین ابزار ما در مبارزه با ویروس کروناست اما محافظت ۱۰۰ درصدی در مقابل ویروس عرضه نمی دهد و هنوز نیازمند رعایت بعضی از راهبردهای کاهش خطر در افراد واکسینه شده هستیم. یکی از بهترین اقدامات حفاظتی که فرد می تواند انجام دهد ادامه استفاده از ماسک است.
ریفورد افزود: حتی در مواردی که استفاده از ماسک الزامی نیست، افرادی که کاملا واکسینه شدند می توانند استفاده از ماسک را در محیط های پرخطر مانند داخل خانه با افراد واکسینه نشده، خارج از خانه در مکان های شلوغ مانند رویدادهای ورزشی و هنگام برخورد با افراد دارای نقص ایمنی ادامه دهند.



1400/05/18
12:44:14
5.0 / 5
974
تگهای خبر: اطمینان , دانشگاه , ماسك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
انجمن پارسیان Parsian Forum