اجرای ۵ طرح پژوهشی علوم شناختی در پژوهشکده فناوری های همگرا
انجمن پارسیان: پژوهشگران و متخصصان پژوهشکده فناوری های همگرا در تازه ترین فعالیت پژوهشی در عرصه علوم شناختی 5 طرح پژوهشی را با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی ریاست جمهوری با موفقیت اجرائی کردند.
به گزارش انجمن پارسیان به نقل از ایسنا، پژوهشگران و متخصصان پژوهشکده فناوری های همگرا در دانشگاه تهران در نشستی با حضور رییس و کارشناسان این مرکز و مدیران و کارشناسان ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی روند اجرای ۵ طرح پژوهشی در عرصه علوم اعصاب و علوم شناختی و تجاری سازی دستاوردها برای مساعدت با تامین نیازهای علمی و فنی را ارائه کردند.
این طرح های پژوهشی در قالب طرح شهید احمدی روشن بنیاد ملی نخبگان برای مساعدت با نیازهای علمی، فنی و تخصصی در عرصه های علوم شناختی در حوزه توسعه واسط مغز و ماشین جهت افزایش توانمندی مخاطبان اوتیسم، کاربرد پردازش زبان طبیعی در تشخیص اختلالات اضطرابی، بررسی و استخراج بیومارکرهای سیگنال ثبت سیگنال های مغزی در بیماری وسواس فکری، بررسی تغییرات نوروپلاستیسیتی مغز در تحریک تی ام اس به کمک سیگنال های مغزی و شبیه سازی میدان الکتریکی و مغناطیسی روش های تحریک غیرتهاجمی مغز به اجرا گذاشته شد.
ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی با هدف توسعه خدمات و فناوری های شناختی و نیز ترویج و ارتقای دانش علوم شناختی و بهره مندی پژوهشگران، پژوهشگران و اساتید مراکز علمی و دانشگاهی در سطح کشور از چترهای حمایتی این ستاد تا حالا در ۱۸ مرحله فراخوان پشتیبانی از طرح های پژوهشی، بیش از ۴۰۰ طرح مطالعاتی و تحقیقاتی را تحت پوشش حمایتی قرار داده است.
از مجموع طرح های تحقیقاتی تحت حمایت این ستاد، تا حالا ۲۰۰ طرح با برخورداری از حمایت های این ستاد به پایان رسیده و همین تعداد طرح دیگر نیز در حال اجراست.
به نقل از روابط عمومی ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی ریاست جمهوری، «ساخت انواع دستگاه های تصویربرداری از مغز»، «ثبت سیگنال های مغزی و تحریک مغزی» و «ارائه خدمات شناختی» همچون دستاوردهای اجرای طرح های تحقیقاتی در امر تولید و ساخت فناوری های شناختی در کشور به شمار می آید.
ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی برای ترویج و ارتقای دانش در عرصه های علوم شناختی و فناورانه و پیشبرد اجرای طرح های تحقیقاتی، هم اکنون با بیش از ۲ هزار نفر از اساتید، پژوهشگران و متخصصان در ۱۰۰ مرکز علمی، پژوهشی و دانشگاهی در استانهای مختلف کشور همکاری و مشارکت دارد.
منبع: parsianforum.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب