مدیركل استاندار همدان:
روش تشخیص سریع آلودگی صنایع غذایی در همدان ارائه شد
انجمن پارسیان: همدان - مدیركل استاندارد همدان اظهار داشت: مدرن ترین روش تشخیص سریع آلودگی در صنایع غذائی و دارویی به مدیران كنترل كیفی صنایع غذایی همدان معرفی و آموزش داده شد.
محمد مددی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، تصریح كرد: این روش ها شامل آزمایش های میكروبیولوژی (monitoring atp) و (food stsmp) است كه تجهیز صنایع غذایی به روش های نوین و رایج در جهان و افزایش كیفیت تولیدات داخلی را هدف قرار داده است.
وی افزود: مدیران كنترل كیفی صنایع غذایی همدان توسط یكی از اساتید دانشگاه شهید بهشتی به صورت نظریه و عملی با روش یاد شده و تجهیزات مورد نیاز در این فرایند ها آشنا شدند.
مددی تصریح كرد: اخیرا محققان و پژوهشگران دپارتمان صنایع غذایی دانشگاه شهید بهشتی به این تكنیك ها دسترسی پیدا كرده اند.
مدیركل استاندارد همدان كاهش زمان نمونه برداری و آزمایش های میكروبی به یك سوم را خصوصیت برجسته این تكنیك برشمرد و اظهار داشت: روش های متداول و رایج آزمایش های میكروبیولوژی در كشور بسیار زمان بر است.
وی با اشاره به اثربخشی تولید محصولات با كیفیت در اقبال عمومی به سمت مصرف كالاهای داخلی، اضافه كرد: سلامت و كاهش آلودگی میكروبی یكی از زیرساخت و مولفه های استانداردسازی است و بی گمان با روش یاد شده می توان گام های مهمی در این راستا برداشت.
تولیدات 45 واحد صنایع غذایی همدان مشمول استاندارد الزامی است.
7527/2090
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب