استاندار:
90 میلیارد ریال به پارك فناوری آذربایجان غربی اختصاص می یابد
انجمن پارسیان: ارومیه- استاندار آذربایجان غربی اظهار داشت: 90 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه پارك علم و فناوری این استان و تكمیل طرح های نیمه تمام این مركز اختصاص می یابد.
به گزارش انجمن پارسیان به نقل از ایرنا، محمد مهدی شهریاری شامگاه سه شنبه در آیین دیدار با نخبگان دانشگاهی استان كه با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری برگزار شد، اضافه كرد: 45 میلیارد ریال از این اعتبار توسط استانداری و 45 میلیارد ریال هم از جانب ریاست جمهوری تامین می گردد.
وی افزود: توسعه فعالیت شركت های فناور و دانش بنیان و همینطور فراهم كردن زیرساخت های لازم برای فعالیت این شركت ها از اولویت های دولت و مسئولان استانی است.
وی اضافه كرد: 18 شركت دانش بنیان در آذربایجان غربی فعالیت می كند و این رقم نشان از بی توجهی مسئولان گذشته به حوزه علم و فناوری دارد.
وی افزود: تعداد واحدهای دانش بنیان در آذربایجان غربی باید به 100 شركت برسد و این امر نیازمند توجه جدی مسئولان و فعالان بخش علمی و فناوری است.
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینكه تحریم ها شرایط نامناسبی را در جامعه بوجود آورده، افزود: تحریم ها فرصتی برای جوانان و نخبگان به حساب می آید تا با تاكید بر توان داخلی به توسعه فعالیت های علمی و فناوری بپردازند.
شهریاری بیان كرد: برای توسعه فعالیت های علمی باید از فرصت ها نهایت استفاده گردد و در این راستا از نخبگان استان حمایت های لازم صورت می گیرد.
رییس پارك علم و فناوری آذربایجان غربی هم در این جلسه با اشاره به مشكلات عمده واحدهای فناوری، اظهار داشت: مشكلات مالیاتی سد پیش روی این واحدهاست و مانع توسعه فعالیت های شركت ها می گردد.
حسن حیدری افزود: فعالان شركت های دانش بنیان و فناور نیازمند توجه جدی مسئولان هستند و انتظار دارند تا معافیت های مالیاتی همانند استان های همجوار در این استان هم اجرا شود.
به گزارش انجمن پارسیان به نقل از ایرنا برگزاری جلسات مختلف با مسئولان استانی و عرضه گزارش از عملكرد پارك علم و فناوری از مصوبه های این جلسه بود.
112 مورد اختراع تابحال توسط جوانان و نخبگان این استان و استان های همجوار برای ثبت و تایید به این پارك ارجاع داده شده است.
پارك علم و فناوری آذربایجان غربی با هدف بسترسازی برای تولید ثروت با استفاده از علم و فناوری تاسیس شده است؛ این نهاد بعنوان یكی از اركان مهم شكل گیری و توسعه اقتصاد دانش بنیان تلاش میكند تا با استفاده از موقعیت ممتاز همجواری با سه كشور آسیایی و اروپایی و دارا بودن هفت مرز رسمی در سطح كشور به حمایت همه جانبه از شركتهای مبتنی بر دانایی و خلاقیت و جذب سرمایه گذار بپردازد.
این پارك در تلاش است تا زمینه تجاری سازی و بازاریابی ایده های نوآورانه و فناورانه را فراهم آورد و نقش كلیدی در یاری رساندن به حضور فعال این شركت ها در سطوح ملی و بین المللی داشته باشد.
9918/3072
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب