تولید سوخت هیدروژنی قابل بازیافت

تولید سوخت هیدروژنی قابل بازیافت

انجمن پارسیان: یك شركت استرالیایی فناوری جدیدی را ابداع كرده است كه در آن هیدروژن در قالب یك چرخه قابل بازیافت عرضه میگردد و می توان آنرا دقیقا مشابه بنزین حمل و نقل و با استفاده از پمپ ها مورد استفاده قرار داد.


به گزارش روز دوشنبه گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، این فناوری امكان رانندگی بلندمدت با خودروهای برقی و سوخت گیری سریع را فراهم نموده و به سادگی در زیرساخت های موجود در پمپ های بنزین پیاده سازی میگردد.
محققان با استفاده از این شیوه جدید، هیدروژن را در یك حالت پایدار مایع تثبیت كردند كه 60 درصد آن آب است. این ویژگی، حمل و نقل و نگهداری هیدروژن را بسیار ساده می كند و بزرگترین مانع استفاده گسترده از هیدروژن را از میان بر می دارد.
به گفته محققان هزینه پركردن یك باك از این سوخت هیدروژنی نصف هزینه یك باك بنزین است و مسافتی كه می توان با این مقدار سوخت هیدروژنی طی كرد، دو برابر مسافتی است كه با بنزین طی میگردد.
نكته قابل توجه این است كه سوخت هیدروژنی بر خلاف بنزین هیچ نوع گاز گلخانه ای یا مضری را در طبیعت آزاد نمی نماید.
برای استفاده از این نوع سوخت كافی است باك خودرو با یك باك دیگر كه كاملا مشابه و با اندازه باك فعلی آن است جایگزین شود. این باك جدید دارای یك مكانیزم جانبی است كه مقداری كاتالیزور شیمیایی را درون آن آزاد می كند.
به گفته محققان این سوخت هیدروژنی مایع حاوی تنها 3 درصد هیدروژن است و 97 درصد آنرا مواد مكمل تشكیل می دهد. سپس آزاد شدن كاتالیزور هیدروژن از سایر تركیبات سوخت جدا شده و مستقیما به سلول سوختی هدایت میگردد تا در آنجا به توان الكتریكی تبدیل گردد.
نكته قابل توجه این است كه 97 درصد باقی مانده از سوخت قابلیت بازیافت دارد و در هنگام سوخت گیری مجدد، ابتدا این تركیبات از باك خارج شده و سپس سوخت جدید وارد باك میگردد. این سوخت مصرف شده درون تانكرهایی ذخیره شده و در مرحله بعد شركت تامین كننده سوخت این تانكرها را به كارخانه تولید سوخت منتقل می كند. در آنجا این تركیبات باردیگر با هیدروژن تركیب شده و سوخت قابل استفاده تولید میگردد.
علمی (6)**9259**1440


1397/09/12
13:53:03
5.0 / 5
4362
تگهای خبر: شركت , علم , فناوری , محققان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵
انجمن پارسیان Parsian Forum