معاون علمی ریاست جمهوری:
ورود دانش بنیان ها به بخش هوانوردی غیرنظامی امكان پذیر شد
انجمن پارسیان: معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح كرد «اكنون ساخت هواپیمای مسافری در دستور كار معاونت نیست» اما شركت های دانش بنیان برای اولین بار می توانند در بخش هوانوردی غیرنظامی فعالیت كنند.
به گزارش انجمن پارسیان به نقل از ایرنا، «سورنا ستاری» امروز (دوشنبه) در حاشیه برگزاری آیین بومی سازی زیرساخت های صنعت هوانوردی ایران در شركت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران اضافه كرد: صنعت هوانوردی در حوزه غیرنظامی استانداردها و سختگیری های خاص خویش را دارد و هر شركتی در كشور قابلیت ورود به این عرصه را ندارد.
ستاری با اشاره به امضای چهار قرارداد و تفاهمنامه بین شركت های دانش بنیان، جهاد دانشگاهی، شركت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این آیین، افزود: شركت هایی كه امروز شاهد امضای قراردادهای آنها بودیم امتحان خویش را در بخش هوانوردی غیرنظامی بخوبی پس داده اند.
وی خاطرنشان كرد: امضای این قراردادها این شروع خوبی در حوزه هوانوردی غیرنظامی و توسعه كسب و كار در این عرصه است، چون باید همه این سامانه ها با رعایت استانداردهای بین المللی تحویل شود بنابراین همكاری در زمینه ریسك بالایی دارد.
به گفته وی، با امضای این قراردادها این امكان برای اولین بار در كشور فراهم گردید كه شركت های دانش بنیان بتوانند در حوزه هوانوردی غیرنظامی كشور فعالیت خویش را ادامه دهند.
** پیشرفت در زمینه خودكفایی تولید سامانه های هوایی بومی
معاون رییس جمهوری در این آیین یادآوری كرد ایران قبل از انقلاب هیچ دانشی در صنعت هوانوردی نداشت اما پیشرفته ترین هواپیماهای جهان در اختیار ایران قرار گرفته بود.
وی تصریح كرد در گذشته همه سامانه های هوایی مربوط به كشو های خارجی بود اما با تلاش متخصصان داخلی و شركت های دانش بنیان حالا در این عرصه تحولات بزرگی را شاهدیم.
به گفته وی، با وجود سال ها تحریم در حوزه هوا و فضا بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران متخصصان زیادی تربیت شده است.
ستاری افزود: امروز شاهد امضای چند قرارداد و تفاهمنامه با بشركت های دانش بنیان رای بومی سازی سامانه های ناوبری هوایی در ایران هستیم و بدون شك ما از هرگونه همكاری برای اجرای این قرارداد ها حمایت می نماییم تا با رعایت استانداردهای صنعت هوانوردی، ریسك اجرای آن توسط دانشگاه ها و شركت ای دانش بنیان كشور به حداقل برسد.
وی خاطرنشان كرد: با نگرش جدید سازمان هواپیمایی كشوری و شركت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران جهت استفاده از توانمندی های داخلی، بازار خوبی در این بخش تولید می گردد تا با عنایت به وجود دهها فرودگاه در كشور بتوانیم نیازهای خویش را از منابع داخلی تامین نماییم.
به گزارش انجمن پارسیان به نقل از ایرنا، امروز چهار قرارداد و تفاهمنامه طراحی، ساخت سامانه های كمك ناوبری، راداری، برج مراقبت سیار با رعایت استانداردهای صنعت هوانوردی غیرنظامی بین شركت های دانش بنیان، جهاد دانشگاهی، شركت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسید.
اقتصام*1108*1961*
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب