تغذیه مناسب، پادزهری برای سرطان

تغذیه مناسب، پادزهری برای سرطان

انجمن پارسیان: طبق گفته متخصصان سلامت بیشتر از یك سوم مرگ ومیرهای در رابطه با سرطان ناشی از تغذیه ناسالم می باشد.


به گزارش انجمن پارسیان به نقل از ایسنا، "دویچه وله" در مطلبی تازه در این رابطه آورده است: اینكه مصرف كدام گروه از مواد غذایی برای سلامتی مضر یا مفید هستند، موضوعی ست كه علم مفصل به آن پرداخته است.
بنا به یافته های نوین مركز تحقیقات سرطان آمریكا حدود یك سوم از بیماری های سرطانی ناشی از مواد غذایی هستند.
در عین حال گروهی از مواد غذایی هم دارای مواد تركیبی و دارویی ارزشمندی هستند كه از رشد سلول های سرطانی می كاهند و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با آن می شوند. افزودن چنین موادی به برنامه غذایی و مصرف منظم آنان می تواند از خطر مبتلاشدن به بیماری های سرطانی بكاهد یا سبب جلوگیری از آن شود.
سیب میوه سلامتی
مصرف سیب مانع گسترش سلول های سرطانی می شود و كلسترول و اكسیدان چربی خون را می كاهد. سیب دارای مواد تركیبی بسیار ارزشمندی مانند فلاونوئیدها و پكتین هاست كه در سلامت روده موثرند. سرطان روده سومین عامل مرگ و میرهای سرطانی در بین زنان در سراسر جهان شمرده می شود. این عامل برای مردان در جایگاه دوم قرار دارد.
زنجبیل، ریشه ای سالم
زنجبیل به سبب مواد تركیبی و خاصیت های بی شمار، امیدبخش ترین گزینه برای درمان بیماری های سرطانی است. مطالعات علمی بی شماری صریحا بر تاثیر عصاره زنجبیل در جلوگیری از بیماری های سرطانی تاكید دارند. همچون سرطان پستان، كبد، ریه، پروستات و لوزالمعده.
چای سبز
چای سبز سرشار از مواد پلی فنول است كه نوشیدن آن به جلوگیری از بیماری سرطان كمك می نماید و موجب نابودی سلول های سرطانی و تومورهای موجود در بدن می شود. علاوه بر آن در بعضی مطالعات علمی آمده است كه چای سبز نقش مهمی در پیشگیری از بروز بیماری های قلبی ـ عروقی دارد. همین طور نوشیدن چای سبز در ترمیم سلول هایی كه به سبب اكسیدان، مثلا بوسیله كشیدن سیگار، لطمه می بینند نقش موثری دارد.
بروكلی، اسفناج و كلم
بروكلی به تیره ای از سبزی ها متعلق می باشد كه به سبب وفور فلاونوئیدهایش از نقش ویژه ای در درمان بیماری های سرطانی برخوردار می باشد. مصرف سه تا چهار وعده بروكلی در هفته از خطر مبتلاشدن به سرطان پستان و سرطان مثانه آشكارا می كاهد. اسفناج و كلم باز سموم بدن را می زدایند و سیستم ایمنی آنرا تقویت می كنند. همین طور مصرف هر دوی آنها سبب جلوگیری از بیماری های سرطانی و نابودی سلول های سرطانی است.
ویتامین D موجود در ماهی
ماهی تازه سرشار از اسید چرب امگا۳ است كه از التهاب های گوارشی و عفونت های پوستی پیشگیری می كند، خصوصاً ماهی های پرچربی مانند ماهی آزاد كه مملو از ویتامین D است. دانشمندان در تحقیقات خود توانستند تاثیر مثبت ویتامین D را در روند درمانی حدود ۲۰ نوع سرطان به اثبات برسانند. نتیجه خیلی از مطالعات باز از آن حكایت می كند كه مصرف ویتامین D بی شك به روند درمان سرطان سینه، روده و پروستات كمك شایانی می كند.
گوجه فرنگی در هر نوع و شكل آن
مصرف گوجه فرنگی هرچه بیشتر بهتر؛ چه به صورت خام، چه به صورت رب و سس. گوجه فرنگی سرشار از ویتامین و مواد معدنی است كه مصرف منظم آن منجر به تقویت سلول های بدن در مقابل سرطان می شود. بنابر تحقیقات منتشرشده از طرف مدرسه عالی پزشكی دانشگاه هاروارد، مصرف گوجه فرنگی می تواند خطر مبتلاشدن به سرطان پروستات را حدود ۲۱ تا ۳۴ درصد كم كند.
سیر، سلاحی معجزه گر در مقابل سرطان
سیر دارای ماده دارویی اسید آمینه آلین است كه نه تنها از بروز سرطان پیشگیری می كند، بلكه موجب تقویت سیستم ایمنی بدن انسان در مقابل دیگر بیماری ها باز می شود. این ماده به سلول های سرطانی می چسبد و سبب نابودی آنان می شود، بدون آنكه به سلول های سالم لطمه زد.
عدس را به برنامه غذایی تان بیفزایید
عدس یكی از سالم ترین حبوبات است كه هم تهیه و پخت آن به سادگی انجام پذیر است و هم مصرف آن خصوصاً به تسكین ناراحتی های روده كمك می نماید. بنا بر این باز عدس به آن دسته از مواد غذایی متعلق می باشد كه مصرف آن در جلوگیری از سرطان روده می تواند موثر باشد خصوصاً آنكه دارای فیبرغذایی سالم و بالایی باز هست.
زردچوبه، ادویه ضد سرطان
امروزه زردچوبه معروف ترین و معتبرترین ادویه ضد سرطانی شمرده می شود. علت آن باز ماده كوركومین موجود در آن است كه اثری شفابخش دارد. زردچوبه از تكثیر سلول های سرطانی جلوگیری كرده و موجب نابودی آنان می شود. با مصرف این ادویه زرد، سیستم ایمنی بدن انسان در مقابل تومورها مقاوم می شود. خصوصاً تركیب زردچوبه با فلفل نقش موثر بیشتری دارد.



1397/12/10
19:46:11
5.0 / 5
4683
تگهای خبر: تحقیقات , تخصص , دانشگاه , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
انجمن پارسیان Parsian Forum